clhofjakke

Om

Historien om claushoffmann.dk….. fra tankpasser til direktør

claushoffmann.dk blev etableret i sensommeren 2008 med kontor på Frederiksberg.

Jeg stiftede firmaet efter jeg havde afsluttet en lang karriere i olie og benzin branchen. En karriere der startede med et fritidsjob som arkivar over tankpasser på en benzinstation, it-operatør osv. og som sluttede efter 22 spændende år. Min sidste position var som en del af den skandinaviske ledergruppe, qua en stilling som afdelingsdirektør for den største afdeling i Danmark med mere end 100 ansatte og en omsætning på et 3 cifret millionbeløb.

På det tidspunkt i sommeren 2008 var jeg efter et længere forløb med min coach i løbet af 2007 og samtaler med mine mentorer, kommet frem til at jeg havde et behov for at komme videre.

Ret hurtigt stod det klart at mine tunge kompetencer, resultatskabende aktiviteter og mine interesser var sammenfaldene.

På det tidspunkt havde jeg stået i spidsen for skabelsen af, det der i en årrække blev kåret til, ”Danmarks bedste kundecenter”, prisvindende E-business løsninger, indførelse og styring via Balance Scorecard og ikke mindst via utallige rekrutteringsopgaver opnået stor indsigt i de menneskelige kompetencer som er nødvendige for at skabe et succesfuldt team.

Hertil kom at jeg havde været med til fusioner, større tilpasninger, opstart af nye forretningsområder, frasalg og køb.

Det er denne faglighed jeg byder ind med til mine kunder.

Fuldt CV er du velkommen til at læse på linkedIn